Pasen 2017

Bericht van de Paascommissie

Donderdag 13 april is het zover, dan vieren wij Pasen op school.
Wij starten deze dag met een paasontbijt in de klas. Net als vorig jaar mogen de kinderen weer iets lekkers bereiden voor in de klas.

Later in de ochtend gaan we met de hele school naar de kerk voor de paasviering. Ditmaal hebben wij ervoor gekozen om met de hele school in een keer naar de viering te gaan. Er is daarom bij deze viering geen ruimte voor ouders.

’s Middags is er in de groepen 1/2 speelgoedmiddag. De kinderen mogen hiervoor gezelschapsspelen meenemen. Bij mooi weer worden er ook eieren gezocht op het plein.

De groepen 3 t/m 8 maken een handvaardigheid opdracht.

Om kwart over 3 begint dan het lange paasweekend voor de kinderen.

Voor deze feestelijke dag zijn een aantal dingen nodig/ belangrijk om te weten, dit zijn de volgende:

Alvast bedankt voor de medewerking, we gaan er een gezellige feestdag van maken met de kinderen!

Met vriendelijke groeten,

Paascommissie