Kerst 2016

Kerst 2016 programma

*** nieuws vanuit de kerstcommissie ***

Inzameling voor de voedselbank Steeds meer gezinnen in Nederland hebben het financieel erg zwaar. Voorgaande jaren is deze actie gedaan en met succes. Vanuit de kerstgedachte “wees welkom” willen we dit initiatief dit jaar ook weer voortzetten. De inzameling start al vanaf woensdag 14 december.

Wilt u mee doen? Iedereen die geen gerecht maakt, vragen wij om wat te doneren voor de Voedselbank. Uiteraard mag u ook een product doneren als u wel een gerecht maakt. Geef uw kind een product(en) mee naar school. Buiten de klassen (op de kapstok) worden dozen geplaatst waar uw kind het product in kan leggen. De inzameling loopt t/m het kerstdiner. Dus ook voor aanvang van het kerstdiner kunt u nog een product meenemen. Vrijdagochtend 23 december zullen wij de producten overhandigen aan de Voedselbank Amersfoort.

Suggesties: Rijst, pasta's, chips, afbakbrood, Ketchup, koffie, thee, soep, groenten & fruit in blik, frisdrank.

Wij hopen dat u dit mooie initiatief wilt steunen!

Namens de kerstcommissie bedankt.

Programma kerstviering en kerstdiner “wees welkom” donderdag 22 december

Kerkdienst

Tijdens de kerkdienst wordt dit jaar door de groepen 7 een kerstmusical opgevoerd. De titel van de kerstmusical is: ‘Het meisje met de zwavelstokjes’. Tijdens de viering voor de groepen 1/2 en 3 worden de liedjes uit de musical gezongen. Tijdens de viering voor de overige groepen wordt de hele musical getoond.

BEPERKTE RUIMTE

8.30 uur   dagstart in de klassen
9.00 uur   aanvang kerkdienst voor groepen: 1/2a, 1/2b, 1/2c, ½ d, 3a, 3b,
10.30 uur aanvang kerkdienst voor groepen: 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b, 8a, 8b, 8c

Goed om te weten:

Kerstdiner

Op donderdagavond 22 december is uw kind van harte welkom op school, voor een gezellig kerstdiner!

Belangrijk om te weten:

Wegbrengen:

Ophalen:

Intekenlijst Elk jaar blijft er zoveel eten over en dat vinden wij erg zonde. Daarom hebben we de hoeveelheid gerechtjes verminderd, maar de keuze blijft reuze! Daarnaast hebben wij een verdeling gemaakt in een voor-, hoofd en nagerecht. Dat betekent dat niet iedereen een gerecht mee naar school hoeft te nemen. Aan deze kinderen vragen wij of zij een bijdrage willen leveren aan het mooie initiatief “de Voedselbank”. Voor het eerst dit jaar zullen de intekenlijsten beschikbaar zijn op Digiduif. Vanaf donderdag 15 december kunt u zich inschrijven op een gerecht. De intekenlijsten blijven zichtbaar tot het kerstdiner.

_____________________________________________________________________________________________

Continurooster tijdens de kerstviering op donderdag 22/12

In het kader van de kerstactiviteiten van dit schooljaar willen wij de schooldag graag sluiten om 14.00 uur.

Dus die dag een continurooster draaien, zoals we dat volgend schooljaar alle dagen zullen gaan doen. Wij willen u dan ook vragen die dag daar rekening mee te houden en na 14.00 uur zelf opvang te regelen voor uw kind(eren). Dank u wel!

Het Kerstprogramma komt binnenkort uw kant op.

Op deze dag heeft BSO SKA (binnenstebuiten/buitengewoon), de mogelijkheid van opvang vanaf 14.00 uur.