Sint 2016

Sinterklaas 2016

Geachte ouders/verzorgers,

De afdeling ‘speciale bezoeken’ op het hoofdkantoor van Sinterklaas in Madrid ontving ook dit jaar weer het verzoek van Sinterklaas om een bezoek te regelen.
Inmiddels zijn alle voorbereidingen in volle gang en willen wij ook u als ouder of verzorger hiervan op de hoogte brengen.
Om de aankomst van de Sint en zijn Pieten op maandag 5 december zo goed mogelijk te laten verlopen gaan de deuren van de school om 8.20 uur open en kan iedereen naar binnen.
De kinderen van de groepen 5 en 6  kunnen vanaf 8.15uur hun surprise in de klas zetten.

Alle kinderen van groep 1 t/m 8 moeten uiterlijk 8.30 uur in hun klas zijn
en de jas aanhouden!!!
De groepen gaan rond 08.35uur onder leiding van de leerkracht
naar het schoolplein om Sinterklaas te ontvangen.

Voor u als ouder/verzorger die de aankomst ook wil meemaken het dringende verzoek om ná 08:30uur áchter de hekken plaats te nemen zodat de kinderen alles goed kunnen zien. Het is dus níet de bedoeling dat u bij uw eigen kind gaat staan.

Na deze gezamenlijke ontvangst zullen Sinterklaas en zijn Pieten de groepen 1 t/m 4 uitgebreid bezoeken. De Pieten brengen  een kort bezoek aan de groepen 5 t/m 8.

Wilt u uw kind(eren) géén 10uurtje  meegeven. Daar zorgen wij voor. Graag bij allergie uw kind zelf wat lekkers meegeven.

Sinterklaas verheugt zich erop om alle kinderen weer te zien en wenst u ook in huiselijke kring een gezellige Sinterklaasviering toe.

Met vriendelijke groeten,
De Regelpieten

*****************************************

Het is écht waar, het staat in iedere krant.

Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar Nederland.

In de onderbouw volgen wij het Sintjournaal, iedere dag.

Doet u dit ook ?  Ps: het moet niet , het mág J