Stage + Opleidingsschool

Stage lopen op de St. Josephschool 2016 / 2017

De St. Josephschool is op 27 januari 2015 geaccrediteerd als opleidingsschool door ITT-HU (PABO) en is een van de inmiddels
9 (academische) opleidingsscholen met dit keurmerk binnen de Stichting KPOA.  Criteria Keurmerk

De St. Josephschool is een erkend leerbedrijf (Calibris). Dat houdt in dat we ook stageplaatsen bieden aan studenten van ROC’s, bijvoorbeeld onderwijsassistenten en stagiaires van 'Zorg en Welzijn'.

Wij bieden jaarlijks diverse stageplaatsen en nodigen studenten van harte uit om te leren op de werkplek en ons team te versterken!

We verwachten van studenten een open, positieve leerhouding en de bereidheid met ons mee te werken aan de manier waarop we ons onderwijs inrichten en ons als school ontwikkelen. Studenten binnen de school zorgen namelijk voor dynamiek: ze brengen nieuwe ideeën en inzichten de school in. Hier leren wij als school van! En zo leren we van elkaar.
Studenten voeren ook onderzoek uit naar onderwerpen die in ons 4-jaren schoolontwikkelingsplan staan. Dit levert nieuwe kennis op en helpt onze school verder.

Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn om jou zoveel mogelijk te informeren:

*versie april 2015.

Om een indruk te krijgen van onze school en de manier waarop er gewerkt wordt, kun je de informatie op deze website bekijken en de schoolgids lezen. Hier.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of een email sturen naar de schoolopleider Leo Setz:  l.setz@kpoa.nl

De Schoolopleiders binnen de KPOA

Reageren? Stuur ons een bericht hieronder.

* Deze velden zijn verplicht.