KBS St. Joseph
Stichting LoS

 Stichting LoS 2015-2016

Overblijven op St. Joseph

Het overblijven (ook wel tussenschoolse opvang of tso genoemd) op uw school wordt verzorgd door Stichting Lunchen op School (LoS).

Organisatie van het overblijven:

Tarief schooljaar 2015 – 2016 Het tarief voor de structurele (regelmatige) overblijf bedraagt € 2,95 per kind per keer. Voor incidentele (af en toe) overblijf is het tarief € 3,45 per kind per keer. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 6,00 per kind. De kosten worden tweemaandelijks (omstreeks de 28ste) via automatische incasso geïncasseerd. Voordat de incasso plaatsvindt, ontvangt u een notificatie via e-mail welk bedrag op welke datum van uw rekening wordt afgeschreven.

Korting Voor ieder tweede en volgend kind uit één gezin hanteren wij een korting van € 0,20. Ook ouder(s)/verzorger(s) die in het bezit zijn van een bewijs voor minder draagkrachtigen kunnen rekenen op een korting van € 0,20. De korting is alleen geldig voor structurele overblijf en geldt niet in combinatie met elkaar.

Aan- en afmelden U betaalt, in principe, alleen voor daadwerkelijk genoten opvang. U dient dan uw kind tijdig af te melden. Aan- en afmelden kunt u eenvoudig doen door:

  1. de Aan- en afmeld App te gebruiken (downloaden via www.lunchenopschool.nl/app)
  2. via de Ouder login uw kind aan- of af te melden
  3. via de LoS-brievenbus

Aan- of afmelden via de LoS mobiel van de coördinator niet meer mogelijk

Coördinator

Rosita van Hamersveld, telefoonnummer 06 – 18 95 04 38.

Mocht een telefoonnummer niet correct zijn of onlangs gewijzigd, dan kunt u op onze website het juiste telefoonnummer vinden.

Ouder login Via de Ouder login kunt u zelf na iedere incasso de factuurspecificaties bekijken en uitprinten. Ook kunt u de registratie controleren van uw kind en wijzigingen in de registratie eenvoudig aan ons doorgeven. Ook kunt u de opvang eenvoudig stopzetten. U ontvangt een persoonlijke inlog code en instructies via de e-mail. Vul hiervoor op het inschrijfformulier uw e-mail adres in.

Inschrijven Als u gebruik wilt maken van de tso, dient u een inschrijf-/machtigingsformulier volledig ingevuld (en ondertekend) in de speciale LoS-brievenbus op school in te leveren. Dit formulier is ook verkrijgbaar op school. U kunt het ook opsturen naar Postbus 11155, 3505 BD Utrecht, of scannen en mailen naar info@stlos.nl. Houdt u er wel rekening mee dat u uw kind(eren) twee weken van te voren inschrijft.

Vragen Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het Centraal Bureau in Utrecht is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 14:00 uur. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen. Dat kunt u het eenvoudigste doen via de Ouder login, menu Contact.

Meer informatie over LoS vindt u op www.lunchenopschool.nl

Ook Overblijf Medewerker worden? Wilt u als vrijwillige Overblijf Medewerker komen helpen bij het overblijven op onze school? Graag! U ontvangt een vergoeding en kunt diverse cursussen volgen. Ook blijft uw kind(eren) die dagen gratis over. Voor meer informatie kijkt u op www.wordoverblijfmedewerker.nl.

KBS St. Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen
Bekijk op de kaart