Avond 4-daagse 2019

We lopen met meer dan 300 kinderen en begeleiders van de St. Josephschool weer de 5 en 10 km routes mee van Avondvierdaagse Vathorst.

De Avond 4-daagse in Vathorst is dit jaar van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni 2019.
De kinderen van groep 3, 4 en 4/5 (groep 4 kinderen) lopen de 5 km.
De kinderen van groep 4/5 (groep 5 kinderen) en 5 t/m 8 lopen de 10 km.

Begeleiding

De ouders die zich hebben aangemeld als begeleider worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Alleen deze begeleiders lopen met de kinderen mee. Het is natuurlijk leuk als u de kinderen vanaf de “zijlijn” aanmoedigt!

Vertrek Avond-4daagse

Kom op de fiets en parkeer je fiets in de fietsenstalling van de scholen/schoolpleinen. Er is ook voldoende parkeergelegenheid.  Deelnemers kunnen voor de start en na de finish gebruik maken van de toiletten van De Brink. Let op verkeerd gestalde fietsen kunnen worden verwijderd!

Aankomst en ophalen

De intocht

De routes

De routes van de 5 en 10 km zijn te vinden op de website: www.avondvierdaagsevathorst.nl

School t-shirts

Uiterlijk dinsdag 4 juni krijgt uw kind een school t-shirt mee naar huis dat elke avond gedragen moet worden. Geef je kind de laatste avond een  keycord  mee om de medaille op te spelden. Het shirt moet dinsdag 17 juni weer ongewassen ingeleverd worden in de klas samen met het keycord, mits het keycord via school is uitgedeeld.

Eten en drinken

Kind afmelden

Is uw kind ziek en kan het niet meelopen bel dan vooraf met een van onderstaande nummers. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:

Veiligheid en gezelligheid

Afgelopen jaren hebben zich een paar vervelende incidenten  voorgedaan. In overleg met de leerkrachten is daarom besloten dat de kinderen die hun eigen veiligheid en/of die van anderen in gevaar brengen of die de sfeer op een negatieve manier beïnvloeden niet verder kunnen deelnemen aan de vierdaagse. We nemen hierover dan direct contact op met de betreffende ouders en leerkracht.

De begeleiders helpen de kinderen er een veilige en gezellige tocht van te maken.  Ook de leerkrachten sluiten dit jaar weer aan om hierbij te helpen. De kinderen zijn over bovenstaande geïnformeerd door de leerkrachten.

We wensen alle wandelaars veel plezier !

Namens de oudercommissie,
Erik Hardick, Debby Schulten, Debbie Brouwer, Marloes Mossink, Rianne van Denderen en Kim Klunder.