Carnaval 2020

Alááf!!
De Drie dwaze Dagen van Carnaval gaan van start. Nog even op een rijtje:
Woensdag 19 februari - Gekke Harendag: iedereen mag met een gek kapsel naar school
Donderdag 20 februari – Binnenstebuitendag: iedereen mag met z’n kleren binnenstebuiten naar school
Vrijdag 21 februari -Carnavalsfeest: iedereen mag vrolijk verkleed op school komen.

Op vrijdag gaat iedereen op de gewoonlijke tijd naar zijn eigen klas. Tussen 8.30 – 9.00 uur vieren we een feestje op het plein, met muziek, polonaise en wie weet lukt het om te ‘Oepsen’ met de hele school! Ouders mogen dit van achter het hek bekijken. Het buitenprogramma kan veranderen als dat vanwege weersomstandigheden nodig is.
Na een creatieve en talentvolle dag op school zullen we tussen 14.00 – 14.15 uur wellicht nog een laatste keer de polonaise lopen op het schoolplein. We vragen de ouders om tot 14.15 uur achter het hek te wachten. Vanaf 14.15 uur mag u uw kind op het plein ophalen en start de welverdiende voorjaarsvakantie.

Belangrijke info voor de groepen 1-2: Op vrijdag 21 februari wordt er in de kleutergroepen alleen in de ochtend een carnavalsprogramma aangeboden. Gezien het intensieve karakter van de ochtend morgen de kleuters om 12.00 uur opgehaald worden in de klas. Wilt u hier gebruik van maken, wilt u dit dan uiterlijk donderdag persoonlijk of via Parro bij de leerkracht van uw kind aangeven? Voor de kleuters die gewoon tot 14.15 uur blijven is er uiteraard een programma in de eigen klas.

Vriendelijke groet, de werkgroep Carnaval