KBS St. Joseph
Kerst 2019

    Kerst 2019

Het thema van dit jaar is 'zorgen voor elkaar'. Wij doen dit jaar weer mee aan de actie van de voedselbank. De dozen waar u uw bijdrage in kunt doen staan klaar vanaf 11 december. Ook zijn we voornemens mee te doen met een kerstkaartenactie voor ouderen. 

In de aanloop naar Kerst zullen we met alle groepen aandacht geven aan de Adventviering. Op donderdag 19 december vieren we dan Kerst op school. Er wordt al druk geoefend om een kerstmusical op te kunnen voeren in de St Josephkerk. Er zal een voorstelling zijn om 9.00 uur en eentje om 10.30 uur. Als ouder mag u daarbij aanwezig zijn. Ook de senioren uit het woonzorgcentrum St. Joseph zijn hiervoor uitgenodigd. 

Verder wordt er momenteel vorm gegeven aan een kerstkoor die acte de presence zal geven om de kinderen een feestelijk welkom te heten op school voor de kerstviering. Na al deze muzikale activiteiten zullen we in de klas een kerstlunch houden. Ook hierbij geldt: we zorgen voor elkaar. We gaan d.m.v. lootje trekken een lunch klaarmaken voor een ander kind uit de klas. Nadere informatie daarover volgt  nog. Er zal dit jaar geen avondprogramma zijn. 

Tot slot houden we een feestelijke afsluiting van dit kalenderjaar; op vrijdag 20 december willen we tussen 13.30-14.00 uur de vakantie inluiden door een gezellig samenzijn van leerlingen, ouders en leerkrachten op het plein onder het genot van een kopje warme chocomel.

 

 

KBS St. Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen
Bekijk op de kaart