Sint 2017

Sinterklaas 2017

Sinterklaas 5 december

Beste ouders,
Komende dinsdag is het alweer 5 december. Sinterklaas en zijn pieten komen de Sint Josephschool met een bezoekje vereren! De parkeerplaats zal voor een deel afgezet zijn voor auto's. Houd u hier rekening mee.Graag zoveel mogelijk lopend of op de fiets komen!

De kinderen gaan 's ochtends gewoon naar hun eigen klas. De deuren zullen wat eerder opengaan voor de kinderen uit groep 5/6, zodat zij hun surprise alvast in de klas kunnen zetten.

Voor een 10- uurtje wordt gezorgd. De kinderen hoeven dit niet mee te nemen. Lunch wordt wel van thuis meegenomen.

De Sint komt dit jaar buiten aan. Ouders die willen komen kijken wordt verzocht om buiten het plein te blijven, zodat alle kinderen het goed kunnen zien.

Groeten van de Sintcommissie