KBS St. Joseph
Opleidingsschool en stage

Stage lopen op de St. Josephschool 2019 / 2020

                 

De St. Josephschool is op 27 januari 2015 geaccrediteerd als opleidingsschool door HU-PABO en is een van de inmiddels 14 (academische) opleidingsscholen met dit keurmerk binnen de Stichting KPOA.  Criteria Keurmerk

De St. Josephschool is een erkend leerbedrijf (Calibris). Dat houdt in dat we ook stageplaatsen bieden aan studenten van het ROC.

Wij bieden jaarlijks diverse stageplaatsen en nodigen studenten van harte uit om te leren op de werkplek en ons team te versterken!

We verwachten van studenten een open, positieve leerhouding en de bereidheid met ons mee te werken aan de manier waarop we ons onderwijs inrichten en ons als school ontwikkelen. Studenten binnen de school zorgen namelijk voor dynamiek: ze brengen nieuwe ideeën en inzichten de school in. Hier leren wij als school van! En zo leren we van elkaar.
Studenten voeren ook onderzoek uit naar onderwerpen die in ons 4-jaren schoolontwikkelingsplan staan. Dit levert nieuwe kennis op en helpt onze school verder.

Let op; elke student die bij ons stage loopt, moet beschikken over een VOG (verklaring omtrent gedrag) of deze aanvragen.

Verzoeken voor zogenaamde kortdurende 'snuffelstages' kunnen wij beperkt honoreren.
Voor ex-leerlingen van onze school of scholieren die een broertje of zusje bij ons op school hebben zitten, is het niet mogelijk om op onze school een snuffelstage te doen. 

Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn om jou zoveel mogelijk te informeren:

           *versie april 2015.

Om een indruk te krijgen van onze school en de manier waarop er gewerkt wordt, kun je de informatie op deze website bekijken en de schoolgids lezen. Hier.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of een email sturen naar de schoolopleider Leo Setz:  l.setz@kpoa.nl                                                                        

Reageren? Stuur ons een bericht hieronder.

 

* Deze velden zijn verplicht.

KBS St. Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen
Bekijk op de kaart