Formulieren downloads

Hier kunt u formulieren in PDF / doc. format downloaden en uitprinten.

Aanvraag voor verlof

Als een kind een schooldag moet verzuimen en dit al enige tijd van tevoren bekend is, kunnen ouders dit schriftelijk bij de directie aanvagen. Een speciaal formulier hiervoor is bij de directie te verkrijgen of hier down te loaden.

Verlofformulier.pdf

Het opnemen van extra verlofdagen is alleen in bepaalde gevallen mogelijk. Indien u overweegt extra verlofdagen aan te vragen, verzoeken wij u vriendelijk om eerst de schoolgids te raadplegen hieromtrent.

Inschrijfformulier nieuwe leerling

Bent u, als nieuwe ouder, op zoek naar het formulier om uw kind in te schrijven op onze school? Dit formulier is niet down te loaden van de site. Dit heeft een bepaalde reden. Voor het maken van een afspraak / inschrijving van uw kind kunt u het beste de school bellen ( 033-2571205 ).
Betreft het een kind in de kleuterleeftijd, dan kunt u een afspraak maken met onze administratrice Joyce Dörr voor een informatief gesprek. Deze gesprekken worden gevoerd door de bouwteamleidster van de onderbouw, Rachèl Naron.