KBS St. Joseph
Aannamebeleid

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat u belangstelling heeft voor de St.Josephschool! 
Als uw kind jonger dan 3 jaar is dan kunt u uw interesse in onze school alvast kenbaar maken door een mail te sturen naar onze officemanager, Aneta Hartlooper. Uw kind wordt dan geplaatst op de aanmeldlijst van het schooljaar waarin uw kind 4 jaar wordt. Als uw kind 3 jaar is dan ontvangt u van ons het inschrijfformulier en kunt u uw kind inschrijven op onze school. Als uw kind ouder dan 3 jaar is, dan kunt u direct een inschrijfformulier aanvragen. 

Bent u nieuwsgierig naar de St. Josephschool en wilt u kennismaken? Onze directeur Mariëlle Jansen verzorgt graag een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens dit gesprek informeren we u over het onderwijs op de St. Joseph, leiden u rond in de school en beantwoorden uw vragen. We vinden het leuk als uw kind meekomt naar dit gesprek. 

U kunt een afspraak maken voor een rondleiding en/of een inschrijfformulier aanvragen bij onze officemanager, Aneta Hartlooper, via kbs.st.joseph@kpoa.nl of telefonisch (033 257 12 05).
Het ingevulde formulier kunt u afgeven bij ons op school, mailen naar bovenstaand adres of opsturen naar:
KBS St.Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen 

Aannamebeleid
Op de St. Joseph hebben we 16 groepen. Een groep telt gemiddeld 24 leerlingen. Onze leerlingen komen uit het dorp Hooglanderveen, maar ook uit de wijk Vathorst.

Instroomgroep 
Van augustus t/m december stromen 4-jarige leerlingen in één van de 4 kleutergroepen in. Zijn de kleutergroepen 'vol', dan starten we een instroomgroep voor alle kinderen die 4 jaar worden in de maanden januari t/m mei. Deze instroomgroep is 4 dagen in de week open. Op vrijdag is de instroomgroep gesloten en zijn deze leerlingen vrij. 
Kinderen die in juni of juli 4 jaar worden starten na de zomervakantie in één van de 4 kleutergroepen. 

Voor schooljaar 2023-2024 is er nog plaats in de groepen 7 en 8 en in de instroomgroep (4-jarigen). 

Wilt u meer weten over het aanmeldbeleid van de St. Josephschool, klik dan op onderstaande link. 

Aanmeldings- en toelatingsprocedure

Wilt u meer weten over het aanmeld- en toelatingsbeleid waarin de wettelijke termijnen en de algemene kaders van KPOA zijn opgenomen, klik dan op onderstaande link.

Aanmeld- en toelatingsbeleid KPOA

KBS St. Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen
Bekijk op de kaart