Informatie externen

Hier vindt u allerlei informatie voor ouders

SOVEE chatfunctie

Vragen omtrent opvoeding mogelijk via chatfunctie.

Sovee Chatfunctie.pdf

+++++++++++++

Artikel Centrum voor Jeugd en Gezin.pdf

+++++++++++

ABC Amersfoort

Onze school is kernpartner van ABC Vathorst-De Bron/Hooglanderveen. Hierin werken basisscholen en kinderopvang met elkaar samen. Onder andere door het bieden van activiteiten. Daarmee krijgen de kinderen de kans om hun talenten te ontwikkelen in een buurt waarin zij zich thuis voelen. Kijk voor meer informatie op www.abc-amersfoort/abc-vathorst/hooglanderveen.

Alle activiteiten van ABC zijn te vinden via: Activiteitenoverzicht Vathorst-De Bron/Hooglanderveen | ABC-Amersfoort

logo ABC-school

+++++++++++

Veilig internet

Het veilig houden van kinderen die online actief zijn kan een uitdaging zijn. Op https://www.vpngids.nl/veilig-internet/kind-en-jeugd/ kunt u een dossier vinden omtrent het waarborgen van de online veiligheid van kinderen. Het dossier is tot stand gekomen met medewerking van verschillende professionals op het gebied van cybersecurity, online privacy, pedagogiek en mediawijsheid.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++