KBS St. Joseph
Formulieren downloads

Hier kunt u formulieren in PDF / doc. format downloaden en uitprinten.

 Inschrijfformulier nieuwe leerling

Bent u, als nieuwe ouder, op zoek naar het formulier om uw kind in te schrijven op onze school? Dit formulier is niet te downloaden van de site. Dit heeft een bepaalde reden. Voor het inschrijven van uw kind kunt u het beste hieronder bij " Bericht " de benodigde gegevens invullen. Hiervoor hebben wij nodig de naam van uw kind, zijn/haar geboortedatum en het adres waar u woont. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij direct kijken of er een plekje vrij is voor uw kind en nemen wij contact met u op. 
Voor het maken van een afspraak of als u nog  vragen heeft, kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via 033-2571205.

Betreft het een kind in de kleuterleeftijd, dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. 

* Deze velden zijn verplicht.

Aanvraag voor verlof

Als een kind een schooldag moet verzuimen en dit al enige tijd van tevoren bekend is, kunnen ouders dit schriftelijk bij de directie aanvagen. Een speciaal formulier hiervoor is bij de directie te verkrijgen of hier down te loaden.

 Verlofformulier.pdf

Het opnemen van extra verlofdagen is alleen in bepaalde gevallen mogelijk. Indien u overweegt extra verlofdagen aan te vragen, verzoeken wij u vriendelijk om eerst de schoolgids te raadplegen hieromtrent.

KBS St. Joseph
Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen
Bekijk op de kaart